Üvegasztalok gyártása

Gyártunk üvegasztalokat hagyományos illetve egyedi elképzelések alapján alakos formára (ovál, vese, kör, amorf vagy az önök által megadott egyedi sablon alapján) csiszolt, polírozott él kiképzéssel vagy fozolással, fémmel vagy fával összedolgozva.  Teljes rozsda mentes keret is megoldható, amibe az üvegméret pontosan illeszkedik, ugyanez minőségi fából is kivitelezhető.

Üvegasztal robbantott ESG üvegből

Lehet rá tenni alakos homok fújt mintát egyedi elképzelés szerint, vagy telibe matt kivitelben illetve ezt lehet finomítani savmaratással ami sokkal könnyebben tisztítható és selymesebb a felület (fluor savval kezelt felület).

Asztal lábakat lehet fábol vagy rozsda mentes fémből készíteni krómozott vagy szál csiszolt megoldással UV ragasztóval rögzítve.

Hajlított üvegasztalokat is készítünk, akár úgy is, hogy 1 db üvegből áll a tető és a láb , de lehet üveg lábakat is csinálni, tehát a lehetőségek száma szinte határtalan.

A készítéskor az üveg rákerül egy fém sablonra amilyen formára kell az asztal gyártani és 630 C fokon ráhajlik az üveg a sablonra majd hagyjuk kihűlni és kész a hajlított üveg asztal.

Egyedi üvegasztalok készítése

 

Hajlított üvegasztalokról bővebben még itt olvashat>>>

Hajlított dohányzó üvegasztal:

Hajlított dohányzó üvegasztal

Hajlított dohányzó üvegasztal

 

Hajlított dohányzó üvegasztal

Hajlított dohányzó üvegasztal

Vastagság lehet 5mm-től akár 30mm-ig.

A robbantott üvegasztalokról bővebben itt olvashat>>>